Løb i København


I anledning af VM i halvmaraton i København i morgen er der i dag gæste-blogindlæg og løbetema på bloggen. Jeg har selv løbet to halvmaraton – et i Berlin sidste år og Powerade i København for to år siden, som jeg også skrev om herinde. Men lige nu siger mit knæ “stands og stop” og snupper kun korte ture, mest omkring søerne og i Fælledparken.

Men så er det jo godt, jeg kan introducere jer til Anne, hvis ben er i topform til forårets og sommerens løb. Anne skriver:

Anne NørgaardJeg har fået fornøjelsen af at være gæsteblogger hos fantastiske CopenhagenByMe, hvor jeg vil fortælle jer lidt om mine oplevelser med løbetræning i København med mål om Copenhagen Marathon til maj ’14. Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og har specielt en stor passion for træning i form af løb og Crossfit.

Sidste år gennemførte jeg mit første halvmaraton på tiden 2 timer og 2 minutter – de sidste minutter irriterer mig stadig, da jeg gerne ville have gennemført på under 2 timer. Jeg har siden været bidt af de her større løb med en masse andre løbere, konkurrenceelementet og hele stemningen omkring det. Mit mål for Copenhagen Marathon er et resultat på mellem 4 og 4,5 timer – det bliver dog en sejr i sig selv at gennemføre. Jeg glæder mig!

Når jeg løbetræner foregår det i Københavns skønne områder, hvor jeg elsker at få forskellige oplevelser på mine ture og få gennemtænkt en masse ting. Jeg løber primært i området rundt om Damhussøen – det bliver dog trivielt, når jeg skal rundt flere gange på de længere ture. På disse ture løber jeg på stierne mod Utterslevmose og rundt. Ellers finder jeg områder som Frederiksberg Have og Søndermarken utrolig inspirerende. I Søndermarken er der mulighed for at benytte ”harefunktionen”, hvor man kan følge lyssøjler turen rundt, så man bliver presset lidt på farten. Derudover har jeg mine to bedste veninder på Vesterbro, så turen går også nogle gange rundt om søerne – det er fantastisk at kombinere løbeture med godt selskab.

Jeg synes Københavns skønne områder er fantastiske at løbe i, specielt om foråret og sommeren hvor alt springer ud – det er så smukt! Løbeskoene er også i brug, når jeg besøger min familie i Lemvig, hvor der er en masse bakker og frisk luft – nogle gange lidt for frisk luft. Jeg løber som oftest et par korte ture og en lang tur om ugen, som jeg supplerer med et par gange i Crossfit Copenhagen. Den lange tur er netop rundet de 20 km. I næste uge hedder planen: 10 km. i roligt tempo, 8 km. med interval og en dejlig lang tur på 24 km. Udover træningen interesserer jeg mig meget for sund og lækker mad, samt for hvordan jeg optimerer mine træningsmål med fokus på kosten.

Følg min vej til maraton, min store passion for træning og lækre opskrifter her:

http://traendinsundhed.wordpress.com/

På Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Træn-din-sundhed/671480042897932

Og på Instagram: @traendinsundhed

Stor tak til fantastiske CopenhagenByMe.

De bedste hilsner fra Anne.

Mange tak til Anne, god tur til de seje halv- og helmaratonløberne og hurra for lækre løbemuligheder i København. Og GOD weekend! /Camilla

Løb i København

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

1 Comment

  1. Pingback: Gæsteblogger på CopenhagenByMe | Træn din sundhed

Write A Comment