Øko cafeen 32 NørrebroØko cafeen 32 NørrebroMan troede lige, man havde oplevet det mest geniale koncept… men så trådte man ind i den lille baggård på Nørrebrogade 32A, stod ansigt til ansigt med Øko Cafeen 32 og tænkte ‘endnu mere genialt end det jeg før syntes var mest genialt’.

Øko café – sejt i sig selv. Men det her er ikke ‘bare’ en øko café… for søreme om den ikke er drevet af elever fra den Økologiske Produktionsskole på Nørrebro. Elever i alderen 16 til 22 som driver cafeen og dermed får praktisk erfaring med alt fra madlavning til drift og service fra mandag til torsdag (9.00-19.00). De producerer maden sammen, langer kaffe over disken og får heldigvis også tid til at holde frokost og smage på måltiderne rundt om de lange borde i de fine, farverige og orientalsk-inspirerede omgivelser.

Øko cafeen 32 NørrebroØko cafeen 32 NørrebroEfter mit indlæg om de dyre kaffepriser i København var det næsten ironisk at få serveret en filterkaffe til 10 kroner herinde(!) Og en cappucino og latte til 25. kr må da også siges at være en god pris i de hyggelige og meget varme lokaler, som er en stor del af hele kaffeoplevelsen (og iøvrigt kan lejes ud til særlige lejligheder – altså lokalerne.)

Da vi var forbi i sidste uge, kunne vi desværre ikke nå at få en frokost med. Men det må prøves næste gang. Lækkert så det ud. Dagens ret kan man få for 85 kr. – og 10 kr billigere i en vegetarisk udgave. Der er desuden kager på hylderne. Og morgenmadstallerken kan man også supplere kaffen med. Alt sammen økologisk. Så ja, jeg bliver nødt til at spørge; Kan det bliver bedre? Og mere alternativt?

Læs mere om det fantastiske koncept – og tjek ugens menu på caféen ud her

Øko cafeen 32 NørrebroØko cafeen 32 Nørrebro

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

1 Comment

  1. Pingback: Ugens alternative: Køb kaffe og støt verdens fattige | CopenhagenByMe

Write A Comment