Müslibarer - CopenhagenByMe

Træning er en sund, powerfuld, endorfin-fyldt fritidsdisciplin, som faktisk kan få mine tanker væk fra tanker, overvejelser og faktisk også .. mad. Hånden på hjertet!

Dog holder den tilstand ikke sååå pokkers længe.. for når træningen er slut, og omklædningsrummet betrædes, begynder min krop at summe lidt – og forklare høfligt, men ikke helt diskret, at nu har den altså brug for lidt mad. Bananen ligger trofast i træningens sidelomme. Måske er den mast helt sammen. Måske er den ikke. Det vides aldrig helt med sikkerhed.

Men nu har jeg skiftet kurs, og selv most bananen med de bedste nødder, kerner, kakao og tørret frugt. Det er så godt, og du må prøve det, hvis du også er en sulten post-træningshaj.

Müslibarer - CopenhagenByMe

Du-må-godt-choko-müslibar

75 gram mandler
75 g hasselnøder og valnødder (eller andre nødder)
75 g af dine yndlingskerner/frø (jeg brugte græskarkerner, sesamfrø og lidt hørfrø)
1 dl kokosmel
5 hakkede dadler
5 hakkede tørrede abrikoser
1/2 banan
2-3 spsk kokosolie
2 tsk peanutbutter
En håndfuld rosiner
1 tsk vanilje
1 tsk kanel
Lidt salt

Blend eller hak nødder og kerner fint – (alt efter hvor grove du ønsker, at dine barer skal være) og bland dem med kokosmel. Mos herefter bananen i en ny skål og bland den sammen med peanutbutter, dadler, abrikoser, rosiner og krydderier. Hæld nødde- og kernemassen over i ‘banan-blandingen’ og brug alle dine fitness-kræfter, for dejen skal blandes og presses rigtig godt sammen.

Müslibarer - CopenhagenByMe

Put massen i en rugbrødsform og fortsæt træningen på højt niveau med at få den mast helt sammen, så den kan blive fast og sprød. Bages ved 180 grader i 20 minutter.

Og så er der -næsten- ingen undskyldning for ikke at tage til spinning 🙂

Müslibarer - CopenhagenByMeMüslibarer - CopenhagenByMe

1 Comment

  1. Pingback: I anledning af VM i halvmaraton: “Raw” proteinbarer | CopenhagenByMe

Write A Comment