1. januar. Den nationale fastfood-dag. Hvordan blev den fejret? Og med hvilken fastfood?

20140102-163328.jpg

Jeg havde egentlig håbet på alt for ekstremt gode og ikke alt for usunde burgere fra SMAG. Men ak og ve! Det gode åbningsskilt var borte, og kun rakethylstre og glimmer i alle nuancer og farver havde indtaget fortovet på Nordre Frihavnsgade.

SMAG. Har jeg sagt, at jeg elsker det sted? Deres salater med spændende toppings, deres ‘dagens retter’ og ikke mindst deres burgere. Den traditionelle med et twist. Avokado. Gulerodshummus og ‘fritter’ der ikke er friturestegt men varmet i ovnen. Jeg er slet ikke til friture og synes det er en hån mod friske, gode og smagfulde produkter. Det har SMAG forstået, og bl.a. derfor er jeg fan.

20140102-163237.jpg

Men altså i går: lukket for SMAG-brugere! Til gengæld fik jeg på luksuriøs vis serveret en hjemmelavet spaghetti med kødsovs. En meget undervurderet dagen derpå-ret i virkeligheden.

Hvad var menuen hos jer … Hjemmelavet, takeaway eller måske slet ingenting?

Håber det nye år er startet godt. Jeg er frisk – og så klar på at blogge videre her i 2014 🙂

Følg CopenhagenByMe på Facebook

Og på Instagram: @copenhagenbyme

1 Comment

  1. Pingback: Burger med broccoliboller og gulerodshummus ala Smag | CopenhagenByMe

Write A Comment