Katjiiiing… og bang! Så kom efteråret, skal jeg love for. Og sådan noget skal jo trøste-fejres.

Jeg havde nærmest glemt, hvordan en god brunchtallerken kan sende lykkefølelse direkte ned i maven. En følelse der varer ved, og fortsat spreder glæde i dag. Ja som faktisk overskygger selveste mr. regnfuld mandag. Sådan er følelsen, når brunchen er god. Og det var den mormor-brunch, jeg i går fik på Kalaset i Vendersgade.

Brunch på Kalaset

Brunch på Kalaset i Vendersgade.

Klassisk brunch med det hele. Og mere til. Som i ekstra god yoghurt, fetamousse, refill-kaffe, hjemmelavet nutella – og så lige en side order i form af en smørbagt, sirupbesat pandekage med blåbær og mynte. Som man selvfølgelig på beskeden vis deler med sin veninde.

Så er man solgt. Og meget søndags-mæt. Og også bare ret tilfreds. Og overbevist om at man snart kommer igen. Og også lidt i overvejelse-mood, for skal man mon prøve den samme næste gang – eller tage det vilde spring og prøve vegetarudgaven med falafler og hummus. Godt jeg har en uge til at tænke over det. Eller i hvert fald mindst 6 dage. Eller i hvert fald 5.

Mest af alt er jeg sikker på, at med så mange gode steder i byen, skal vi nok komme godt igennem efteråret. Og vinteren. Tror I ikke det?

God mandag 🙂

kalaset

Write A Comment