vaffelhjerte

Utroligt! Tænk at noget så sundt som blåbærvafler kan smage så usundt – og GODT. Jeg har lavet denne opskrift som pandekager mange gange, men ak! Jeg har ikke kunnet få dem til at hænge lige så godt sammen som almindelige pandekager. Dog har jeg tænkt: “de smager helt og aldeles vidunderligt, og er de flestes favorit – og det må være det vigtigste 🙂

Men så kom vaffeldillen ind over os, og der var svaret…olie på vaffeljernet – i med dejen… og sørme om ikke det virkede.

FIND OGSÅ MIN KOGEBOG; VIDUNDERLIGE VAFLER HER (REKLAMELINK)

Vafler med frugt

Blåbærvafler opskrift, 6-7 stk

2-3 bananer
5 æg
1 1/2 dl havregryn eller mel
2 tsk kanel
1-2 dl blåbær (må gerne være frosne)

Kokosolie eller andet til at stege i.

blåbærvafler

Bananerne moses og de øvrige ingredienser blandes i – og så går man ellers bare i barndom og vafler løs! Skru godt op for jernet og vær forsigtig, når vaflerne tages ud.

Serveres med alverdens toppings, f.eks. frugt og bær (banan, mango, jordbær, kiwi osv), kokos, hakkede mandler, hjemmelavet nutella, sirup osv.

God vaffel-tit 🙂

4 Comments

 1. Hej!

  Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

  Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt.

  Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!

  Varm hilsen,

  Elin
  Findeopskrifter

 2. Pingback: Glædelig Vaffeldag! | CopenhagenByMe

 3. Hej Camilla

  Hvilken opskrift kan du anbefale til morgenmadsvafler? (lavet med belgisk Vaffeljern)

  • Camilla Reply

   Hej Lise, og tak for besked! Skal det være søde vafler? For så helt klart bananvaflerne. Du skal næsten have fat i kogebogen? Der er et helt afsnit med morgenmadsvafler;) Kh C.

Write A Comment