Jeg må krybe og kravle, rulle mig i støvet og indrømme, at ja – jeg har en meget tidskrævende affære med DR Byen for tiden. Derfor har jeg desværre ikke så meget tid til at skrive herinde, som jeg gerne ville have. MEN jeg tænker på jer, og jeg har hele tiden lyst til at dele mine oplevelser med jer. I denne opgang bliver det en kort update. Men en meget lækker én af slagsen. Det lover jeg. Det skylder jeg!

Min nye svaghed er denne ultranemme hjemmelavede nutella – nogen ville mene, at det er blasfemi at bruge det ord. Men jeg prøver at kompensere ved at tilføje et ‘ala CopenhagenByMe’. OG så kan jeg da også lige tilføje, at den er sund og naturlig, kun består af TRE ingredienser – og gerne må spises med en teske – direkte fra glasset. Så er det vel ok? 😉

sund-nutella

Opskrift på nem og sund Nutella

10 dadler
4 spsk kakao
5-6 spsk vand

Dadlerne moses med en gaffel (og helt optimalt blendes de, så de små dadelstykker forsvinder). Herefter røres de sammen med kakao og vand. Tilsæt evt. mere kakao og/eller vand for at få din personlige yndlings nutella-konsistens.

Mere simpelt bliver det ikke! … og så smager det skønt på skyr, vafler… og ja – helt rent fra krukken 😉

4 Comments

 1. Ida Damborg Reply

  Måske du skulle kondenseret mælk kogt i dåsen i vandbad i i 2 timer… Skøn Dulce de lechte…

  Ida Damborg Regionsrådsmedlem for SF i Region Syddanmark Tlf 20 59 89 49

  Den 19/03/2013 kl. 17.20 skrev CopenhagenByMe :

  > >

 2. Pingback: Blåbærvafler uden mel | CopenhagenByMe

 3. Pingback: Stenalderbrød med tranebær som hos “Overfor” | CopenhagenByMe

Write A Comment