Når det kommer til fødevarer, prøver jeg så vidt muligt at holde mig fra vakuumløsninger og ‘pakkemad’. Men der er grundlæggende to undtagelser … to can’t-live-withouts. Indrømmet! Den ene er rugtortillas fra Levevis. Den anden er fiskefrikadeller, som jeg –  af en eller anden grund har en never-ending svaghed for.

Wrap-pizza med gedeost

De kære rugtortillas har reddet mange aftener i sin funktion som beundringsværdig wrap-dealer. Men nu har jeg opdaget, at de gør det mindst ligeså godt – hvis ikke bedre – som pizza-dealer. Farligt. For Netto. Watch out! I’m gonna buy them all!
Og jeg må advare jer der læser det her også; man bliver afhængig af den her wrap-pizza. Man kommer til at lave den hver aften og altid. Man tænker på den konstant. Den er nem, den er semi-sund pga. den tynd bunde og gode grøntsager, og så smager den, vigtigst af alt, bragende buldrende brand-fænomenalt!

Nemmere-end-nem (wrap)pizza, 2 pers.

4-6 rugtortillas (afhængig af størrelse og appetit)
olivenolie
1 fed hvidløg
3-4 tomater
1 løg
1 pakke rucolasalat
10-12 skiver parmaskinke
1 rulle gedeost (eller mozzarella hvis man ikke er til ged. Det giver dog ikke helt så meget smag.)
Basilikum (gerne frisk)
Timian

Pizza med gedeost

Pres eller skær hvidløg i små stykker og bland det med olivenolie i en skål. Læg tortillabundene på bagepapir og pensl dem med hvidløgsolien. Fordel halvdelen af rucolasalaten på bundene og læg parmaskinken ovenpå. Skær tomater og løg i skiver og fordel også dem på bundene. Skær til sidst osten i skiver, som lægges på toppen sammen med basilikum og timian. Pizzaerne puttes i ovnen ved 180 grader i 5-8 min – eller til osten er smeltet.

Når de er kommet ud af ovnen, lægges det sidste rucolasalat på, og pizzaerne er nu klar til at blive serveret. (Put evt. kun to i ovnen ad gangen, så de er helt varme, når de spises.) De kan selvfølgelig også laves med andet favorit-pizzafyld og smager f.eks. også godt med champignon.

Nem pizza

4 Comments

  1. Pingback: Deep pan pizza med laks og grønkål (go home Domino’s) | CopenhagenByMe

Write A Comment