Brændende kærlighed - palæo

Mon der er nogen konto, der står i et kæmpestort overskudsagtigt PLUS i de danske hjem her i december? Det skulle da lige være sukkerkontoen … Hold fast, hvor er der mange alt for labre tingester overalt!

(Måske især) som studerende kan det gå heftigt for sig, når man i sit meget laid-back outfit og måske ikke altid helt nyvaskede hår, sætter sig foran computeren for ‘nu skal den opgave altså have en ordentlig én’, men inspirationen kommer ikke ligefrem trillende. Det gør til gengæld de obligatoriske snebolde fra TOMS, havregrynskuglerne, mors hjemmebagte pebernødder – og så var der vist også lige noget lyserødt juleskum et sted i skabet. Kort tid efter må man lige nette sig på sofaen – og opgaven – ja den må vente … bare lige lidt endnu!

Efter sådan et par lettere inaktive dage trænger man til kærlighed – brændende kærlighed. Ikke en af de der tunge omgange ‘jeg-spiser-lige-10-moste-kartofler-og-falder-omkuld-på-sofaen’, men en ‘jeg-spiser-vitaminfyldte-blomkål-og-broccolihoveder-og-føler-mig-mæt-og-let”. Det er SÅ godt!
En vinterret med langt mere kærlighed end den traditionelle kan tilbyde! (og så kræver den næsten ingenting).

Brændende kærlighed

Stenaldermandens brændende kærlighed, 2-3 pers.

1 blomkål

1/2 broccoli

2 gulerødder

2-3 persillerødder

1 dl kokosmælk

2-3 spsk smør

1-2 løg

400 g kalkunbacon

Kog grøntsagerne (blomkål, broccoli, gulerødder og persillerødder) til de er møre. Hæld herefter vandet fra og blend dem med kokosmælk, smør og lidt salt og peber. I mellemtiden steges løg og kalkunbacon. Mosen serveres på en tallerken og toppes med løg og bacon og friskkværnet peber.
#Nemt #Varmt #Vinter-agtigt #Lækkert #PALÆO!

Brændende kærlighed - palæo way

7 Comments

  1. Hej Rikke! Tusind tak for din feedback – det er rigtig fedt at høre!! Der skulle gerne snart blive postet en rigtig god palæo-pizza herinde, hvis det skulle have interesse 😉

    • Åh, det har kæmpe interesse! Jeg elsker pizza, så det ser jeg virkelig frem til! Jeg tillader mig lige at snuppe din opskrift – selvfølgelig med henvisning 🙂

      • Du skal være så velkommen … jo flere der smager den, jo bedre 🙂 Og jeg lavede faktisk lige pizzaen i aften og lover at bringe den snart!

Write A Comment